Αυξημένες αρμοδιότητες και ειδικές ευθύνες αναμένεται να αναλάβει το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο μετά τα τέλη Οκτωβρίου, βάσει αλλαγών που θα επέλθουν στον νόμο 4270/2014 για το δημόσιο λογιστικό. Με απόφαση του υπηρεσιακού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη συστάθηκε ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από 21 μέλη, η οποία θα επεξεργασθεί έως τις 31 Οκτωβρίου τις διατάξεις του δημόσιου λογιστικού.
Αυξημένες αρμοδιότητες και ειδικές ευθύνες αναμένεται να αναλάβει το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο μετά τα τέλη Οκτωβρίου, βάσει αλλαγών που θα επέλθουν στον νόμο 4270/2014 για το δημόσιο λογιστικό.
Με απόφαση του υπηρεσιακού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη συστάθηκε ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από 21 μέλη, η οποία θα επεξεργασθεί έως τις 31 Οκτωβρίου τις διατάξεις του δημόσιου λογιστικού.
Στόχος της ομάδας εργασίας είναι να προχωρήσει στην εναρμόνιση διατάξεων δημοσιολογιστικού περιεχομένου που εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά νομοθετήματα και να διατυπώσει προτάσεις για την αναμόρφωση των διαδικασιών εκτελέσεως του Προϋπολογισμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα εισαχθούν νέες γενικές διατάξεις δημοσιονοµικού πλαισίου, θα καθορισθούν οι αρμοδιότητες των εμπλεκομένων και θα τεθούν κανόνες που αφορούν στην Μεσοπρόθεσμη Δημοσιονομική Στρατηγική.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.