Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάμερον: Απειλή για την εθνική ασφάλεια οι Εργατικοί με τον Τζέρεμι Κόρμπιν

Κάμερον: Απειλή για την εθνική ασφάλεια οι Εργατικοί με τον Τζέρεμι Κόρμπιν

«Οι Εργατικοί συνιστούν τώρα απειλή για την εθνική μας ασφάλεια, την οικονομική μας ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειάς σας»: Το μήνυμα του Ντέιβιντ Κάμερον για την εκλογή του ριζοσπάστη, αντιμιλιταριστή Τζέρεμι Κόρμπιν στα ηνία του Εργατικού Κόμματος της Βρετανίας...

Ο συντηρητικός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον δηλώνει πως με την εκλογή του ριζοσπάστη Τζέρεμι Κόρμπιν στην ηγεσία των Εργατικών, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνιστά στο εξής απειλή για την εθνική ασφάλεια της Βρετανίας.

«Οι Εργατικοί συνιστούν τώρα απειλή για την εθνική μας ασφάλεια, την οικονομική μας ασφάλεια και την ασφάλεια της οικογένειάς σας» έγραψε ο Κάμερον στον λογαριασμό του στο Twitter την Κυριακή.

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μάικλ Φάλον είχε προβεί σε ανάλογες δηλώσεις το Σάββατο, λίγο μετά τη νίκη του Κόρμπιν, ο οποίος εξελέγη θριαμβευτικά επικεφαλής των Εργατικών με ποσοστό 59,5% των ψήφων.

Στην επικοινωνιακή εκστρατεία του με στόχο να απαξιώσει τον νέο ηγέτη των Εργατικών, το Συντηρητικό Κόμμα κάλεσε επίσης να γίνει retweet στο μήνυμα «Οι Εργατικοί συνιστούν στο εξής σοβαρό κίνδυνο για την εθνική μας ασφάλεια».

Πεπεισμένος αντιμιλιταριστής, ο 66χρονος Τζέρεμι Κόρμπιν τάσσεται υπέρ του παροπλισμού των βρετανικών πυρηνικών υποβρυχίων Trident.

Επίσης, είναι αντίθετος με το ΝΑΤΟ όπως λειτουργεί σήμερα και μπορεί να περιπλέξει το σχέδιο του Κάμερον να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του Κοινοβουλίου προκειμένου να αρχίσει να εξαπολύει αεροπορικά πλήγματα στη Συρία εναντίον του Ισλαμικού Κράτους.

«Δεν έχω πειστεί ότι τα πλήγματα στη Συρία έχουν οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τον θάνατο αμάχων» έχει δηλώσει ο Κόρμπιν.

Στη διάρκεια της εκστρατείας για τις προκριματικές εκλογές των Εργατικών, είχε δηλώσει επίσης πως εάν εκλεγεί ηγέτης των Εργατικών θα ζητήσει συγγνώμη για την επέμβαση των Βρετανών στο Ιράκ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024