Στη Μυτιλήνη ακόμα δύο πλοία για την παραλαβή προσφύγων
Στη Μυτιλήνη αναμένονται την Κυριακή δύο επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία προκειμένου να παραλάβουν μετανάστες.
Στη Μυτιλήνη αναμένονται την Κυριακή δύο επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία προκειμένου να παραλάβουν μετανάστες.
Συγκεκριμένα, το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που αναχώρησε το Σάββατο από Πειραιά, παρέλαβε 207 μετανάστες από τη Λέρο, 158 από την Κάλυμνο, 648 από την Κω και συνεχίζει το δρομολόγιό του με προορισμό τη Μυτιλήνη και επιστροφή Πειραιά.
Από τον Πειραιά αναχώρησε χθες στη 1 τα μεσάνυχτα και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο Blue Star Patmos, το οποίο αναμένεται να καταπλεύσει στη Λέσβο περίπου στη 1 το μεσημέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Νέα Υόρκη: Οκτώ τραυματίες από πυροβολισμούς στο Μπρούκλιν – Τέσσερα παιδιά ανάμεσά τους
- Blind boxes: Είναι τα «κουτιά-έκπληξη» αθώα παιχνίδια ή μήπως είναι τζόγος για παιδιά
- Πέγκυ Ζήνα: Τι κράτησε από τις συνεργασίες της με Σφακιανάκη, Μητροπάνο και Μαρινέλλα
- Σεισμός «ταρακούνησε» την Κάρπαθο
- Ολυμπιακός: Η Βαλένθια αποχαιρέτησε τον Μοντέρο – Τι απομένει για να πιάσει Λιμάνι
- Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 74χρονης που χάθηκε στη Βιάννο
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός προσέκρουσε με το αυτοκίνητό του σε οχήματα και παρέσυρε πεζούς- Συνελήφθη 22χρονος
- Στο κλαμπ Danceteria της Νέας Υόρκης των 80s η Sade ήταν μπαργούμαν και οι Beastie Boys σκούπιζαν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442