Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωστούλας: «Η διάλυση της Super League δεν είναι μακριά...»

Κωστούλας: «Η διάλυση της Super League δεν είναι μακριά…»

Σε διάλυση οδηγείται η Super League, όσο κλιμακώνεται η κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη. Την άποψη αυτή εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM. «Η ρήξη και η διάλυση της Λίγκας δεν φαίνεται να βρίσκεται και πολύ μακριά αυτή τη στιγμή» είπε ο κ. Κωστούλας και εξήγησε:

Σε διάλυση οδηγείται η Super League, όσο κλιμακώνεται η κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη.

Την άποψη αυτή εξέφρασε ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM.

«Η ρήξη και η διάλυση της Λίγκας δεν φαίνεται να βρίσκεται και πολύ μακριά αυτή τη στιγμή» είπε ο κ. Κωστούλας και εξήγησε:

«Τα 5 εκατ. ευρώ που προσέφερε ο ΟΠΑΠ είναι πολλά λεφτά για τη Λίγκα, αλλά ο καθένας έχει τους λόγους του. Η κατάσταση είναι πολύπλοκη. Ένας από τους λόγους για την στάση του Ολυμπιακού είναι η κόντρα με τον κ. Μελισσανίδη. Στη συγκεκριμένη υπόθεση μπαίνει κάτι το οποίο θεωρώ προσωπικό και όχι θεσμικό και αφορά την κόντρα του κ. Μαρινάκη με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλο μου. Δεν θα γίνω δικαστής, αλλά μερικά πράγματα είναι εξώφθαλμα».

Επίσης, δήλωσε απαισιόδοξος ως προς την έκβαση της υπόθεσης με τον κεντρικό χορηγό της Λίγκας: «Φοβάμαι πολύ πως δεν θα βρεθεί κάποια λύση στο θέμα με την χορηγία του ΟΠΑΠ γιατί όπως φαίνεται δεν είναι κανείς διατεθειμένος να κάνει πίσω στο θέμα που κολλήσαμε, δηλαδή, της αποκλειστικότητας. Ο ΟΠΑΠ ήταν ‘κοφτός’ σε κάποια θέματα, μπήκε στη μέση ο εγωισμός και το πείσμα και φτάσαμε σε αυτό το αδιέξοδο. Τελευταία στιγμή μείναμε χωρίς λεφτά, κάτι το οποίο θα υποχρεώσει τις ομάδες να βάλουν χρήματα για να μπορέσουν να συντηρήσουν τις εταιρίες. Το πόσο αυτό σε γενικές γραμμές βγαίνει πάνω από 300.000 για κάθε ομάδα και θα είναι μεγάλη επιβάρυνση».

Τέλος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Ολυμπιακού, είπε: «Ο Ολυμπιακός έχει ορισμένες απαιτήσεις, αλλά προσωπικά δεν βλέπω τον τρόπο που θέλει ο Οργανισμός να υποτάξει κάτι, δεν είμαι αυτής της άποψης. Αυτό που πιστεύω είναι πως ο Ολυμπιακός μέσω της ανακοίνωσης εννοεί τον κ. Μελισσανίδη, όχι τον ΟΠΑΠ. Η κόντρα των δύο ανθρώπων δυστυχώς μπαίνει σφήνα μέσα στη λίγκα και δημιουργεί προβλήματα».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024