«Επιστροφή» Παπαπέτρου για το φιλικό με την Κηφισιά
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (13:30) σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, την Κηφισιά στο Ζηρίνειο. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στην διάθεση τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή, ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιωάννη Παπαπέτρου.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (13:30) σε φιλικό αγώνα, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, την Κηφισιά στο Ζηρίνειο.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, δεν θα έχει στην διάθεση τον Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος έβγαλε μέρος της προπόνησης την Παρασκευή.
Αντίθετα, αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ιωάννη Παπαπέτρου, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον σοβαρό τραυματισμό του και προπονείται κανονικά τις τελευταίες μέρες.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία