Δύο ημέρες, αφού ο Τόνι Πάρκερ άφησε πίσω τον Νίκο Γκάλη στον πίνακα του σκόρερ του Ευρωμπάσκετ, το έπραξε και ο ηγέτης της εθνικής Γερμανίας, Ντιρκ Νοβίτσκι. Ο Γάλλος σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς απολαμβάνει ήδη από την περασμένη Δευτέρα (7/9) τη μοναξιά της κορυφής με 1.046 πόντους, ενώ από σήμερα, δεύτερος είναι ο Νοβίτσκι με 1.044.
Δύο ημέρες, αφού ο Τόνι Πάρκερ άφησε πίσω τον Νίκο Γκάλη στον πίνακα του σκόρερ του Ευρωμπάσκετ, το έπραξε και ο ηγέτης της εθνικής Γερμανίας, Ντιρκ Νοβίτσκι.
Ο Γάλλος σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς απολαμβάνει ήδη από την περασμένη Δευτέρα (7/9) τη μοναξιά της κορυφής με 1.046 πόντους, ενώ από σήμερα, δεύτερος είναι ο Νοβίτσκι με 1.044.
Ο Νίκος Γκάλης έμεινε τρίτος με 1.030 πόντους. Πάντως, ο Γκάλης παραμένει πρώτος σε μέσο όρο πόντων, με 31,2 ανά αγώνα, ο Νοβίτσκι μετρά 21,7 και ο Πάρκερ 16,9.
Όνομα Πόντοι Αγώνες Μέσος όρος Τόνι Πάρκερ 1.046 62 16,9 Ντιρκ Νοβίτσκι 1.044 48 21,7 Νίκος Γκάλης 1.030 33 31,2 Καμίλ Μπράμπενετς 948 62 15,3 Μίκι Μπέρκοβιτς 917 51 18
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οργή σε Μόναχο και γερμανικά ΜΜΕ για τις αποφάσεις του Πορτογάλου διαιτητή, Ζοάο Πινιέιρο στο 1-1 με την Παρί Σεν Ζερμέν – Στο επίκεντρο οι φάσεις με Νούνο Μέντες και Ζοάο Νέβες, σκληρές δηλώσεις από τη διοίκηση και τον Κομπανί
Μετά το break των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο πρώτο ματς, οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν τους «Λύκους» με 38 πόντους διαφοράς στο Game 2, για το 1-1 στους ημιτελικούς της δυτικής περιφέρειας του NBA – Σημαντικό προβάδισμα για τους Νικς μετά το 2-0 επί των Σίξερς.