Συνάντηση Παυλόπουλου-Μανιτάκη για τις εκλογές
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την οργάνωση και τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου. Η θεσμική προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού τίθεται στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνη Μανιτάκη που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.
Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρούν οι διαδικασίες για την οργάνωση και τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου.
Η θεσμική προετοιμασία του κρατικού μηχανισμού για τη διεξαγωγή των εκλογών τίθεται στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Αντώνη Μανιτάκη που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο.
Καθηγητές πανεπιστημίου και οι δύο, με γνώση των συνταγματικών επιταγών και της εκλογικής νομοθεσίας, αλλά και με επίγνωση της πολιτικής σημασίας που έχει κάθε φορά η έκφραση της λαϊκής βούλησης, αναδεικνύουν, στο πλαίσιο του θεσμικού τους ρόλου, την προσπάθεια σωστής προετοιμασίας εν όψει των προσεχών εκλογών.
Ο κ. Παυλόπουλος εστιάζει το ενδιαφέρον του στην πορεία των προπαρασκευαστικών ενεργειών, που αφορούν όλα τα στάδια της εκλογικής διαδικασίας, μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου έως την ημέρα της ψηφοφορίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κακοκαιρία Byron: Μέχρι πότε θα συνεχιστούν τα φαινόμενα στη Θεσσαλία – Βροχοπτώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία
- Στέφανος Τσιτσιπάς: Προθεσμία μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή για να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης
- Ξεκίνησε η πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου – Ποιοι δρόμοι έκλεισαν
- Πανιώνιος: Δύο οπαδοί κρατούνται σε νοσοκομείο στην Κωνσταντινούπολη, τους αφαιρέθηκαν κινητά και διαβατήρια
- ΗΠΑ: Με πιτζάμες και παντόφλες οι επιβάτες στα αεροδρόμια – Viral απάντηση στην οδηγία «ντυθείτε καλύτερα»
- Η σκοτεινή πίεση πίσω από τη Λάτσιο