Ανδρας βρέθηκε νεκρός και δεμένος στο κρεβάτι του στη Δραπετσώνα
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα περίπου 60-65 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, δεμένος και φιμωμένος στο κρεβάτι ισόγειου διαμερίσματος στα Προσφυγικά της Δραπετσώνας. Η σορός του δεν φαίνεται να φέρει εξωτερικά τραύματα. Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα, ενώ φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός άνδρα περίπου 60-65 ετών, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, δεμένος και φιμωμένος στο κρεβάτι ισόγειου διαμερίσματος στα προσφυγικά της Δραπετσώνας.
Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στις 8 το πρωί της Τρίτης και η σορός του δεν φαίνεται να φέρει εξωτερικά τραύματα. Όλα δείχνουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φρόντιζε έναν 90χρονο που έμενε στο διπλανό δώμα.
Τα αίτια του θανάτου του παραμένουν άγνωστα, ενώ φως αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γερμανία: Ο Μερτς απαντά στις απειλές Τραμπ τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές
- 72 δόσεις: Πώς ρυθμίζονται τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ
- Ανησυχία για τα αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη
- Το μεγάλο καλάθι του Χέις-Ντέιβις που έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό (vid)
- Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Πότε είναι το Game 3 της σειράς
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 105-107: Buzzer beater του Χέις Ντέιβις, νέο μπρέικ και 2-0 (vid)
