Το 10ο Roadshow του Χρηματιστηρίου Αθηνών στο Λονδίνο
Το 10ο Roadshow διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Bloomberg στο Λονδίνο στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Το μεσημέρι της Πέμπτης στο 10ο Roadshow θα απευθύνει ομιλία ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο οποίος θα αναφερθεί στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Το 10ο Roadshow διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του Bloomberg στο Λονδίνο στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου ο Όμιλος του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Στα πλαίσια της διήμερης εκδήλωσης 29 εισηγμένες εταιρείες θα έχουν περισσότερα από 600 ραντεβού με επενδυτές στην βρεταννική πρωτεύουσα.
Στους επενδυτές περιλαμβάνονται οι Μorgan Stanley, UBS, Blackrock ,Adelphi Capital, Argos, Armajaro, Belgravia Capital, Canyon Partners, Compass Asset Mgmnt, Fidelity, Gladstone Capital, Hermes, Invesco, Lazard, Lupus Alpha, Pimco και η T Rowe Price.
Το μεσημέρι της Πέμπτης στο 10ο Roadshow θα απευθύνει ομιλία ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, ο οποίος θα αναφερθεί στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φωτιά στο Μακρυχώρι Λάρισας – Δέκα πυροσβέστες στο σημείο
- Τσίπρας σε πρέσβεις Β. και Ν. Αμερικής: Σεβασμός στον Χάρτη του ΟΗΕ και επιστροφή στη διπλωματία από όλους
- Marfin: Σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονική εμπρηστική επίθεση
- Ανησυχία με Γιαμάλ στην Ισπανία: Δεν προπονήθηκε την Πέμπτη (vid)
- Ατύχημα με Τραμ και τρίκυκλο στον Φλοίσβο – Ένα 9χρονο κορίτσι τραυματίστηκε ελαφρά
- «I Play Rocky»: Πρώτο τρέιλερ για την ιστορία του Σιλβέστερ Σταλόνε
