
Αύξηση 0,4% του ΑΕΠ της ευρωζώνης στο β’ τρίμηνο 2015
Eπί τα βελτίω αναθεωρήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία τα στοιχεία για την ανάπτυξη στη ζώνη του ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο του 2015. Σύμφωνα με τη Eurostat το ΑΕΠ των χωρών της ευρωζώνης σημείωσε αύξηση 0,4% στο δεύτερο τρίμηνο του 2015, έναντι του πρώτου τριμήνου 2015. Η αρχική εκτίμηση τοποθετούσε την αύξηση στο 0,3%.
Eπί τα βελτίω αναθεωρήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία τα στοιχεία για την ανάπτυξη στη ζώνη του ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο του 2015.
Σύμφωνα με τη Eurostat το ΑΕΠ των χωρών της ευρωζώνης σημείωσε αύξηση 0,4% στο δεύτερο τρίμηνο του 2015, έναντι του πρώτου τριμήνου 2015. Η αρχική εκτίμηση τοποθετούσε την αύξηση στο 0,3%.
Σε ετήσια βάση το ΑΕΠ της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 1,5%, έναντι 1,2% που ήταν η αρχική εκτίμηση.
Η μεγαλύτερη του αναμενόμενου κατανάλωση και οι μεγαλύτερες του αναμενόμενου εξαγωγές στήριξαν τα οικονομικά μεγέθη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο
- Καβάλα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη
- Τον επικεφαλής της κρατικής εταιρείας ενέργειας προτείνει ο Ζελένσκι για νέο πρωθυπουργό


