Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ιντέγε μίλησε για τους... Ζουλού της premier league

Ο Ιντέγε μίλησε για τους… Ζουλού της premier league

Έρευνα, σύμφωνα με την οποία αρκετοί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές της Premier League δίνουν περιουσίες σε μάγους, προκειμένου να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα χωρίς τραυματισμούς, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εφημερίδα «Sun». Μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

Έρευνα, σύμφωνα με την οποία αρκετοί Αφρικανοί ποδοσφαιριστές της Premier League δίνουν περιουσίες σε μάγους, προκειμένου να έχουν μια επιτυχημένη καριέρα χωρίς τραυματισμούς, φέρνει στο φως της δημοσιότητας η βρετανική εφημερίδα «Sun».

Σύμφωνα με την έρευνα, Αφρικανοί παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος στην Ευρώπη στηρίζουν την καριέρα τους σε μάγους της φυλής των Ζουλού. Η «Sun» φιλοξενεί για το συγκεκριμένο θέμα δηλώσεις του Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό.

«Ξέρω παίκτες που έχουν εμπλακεί με άνδρες των Ζουλού και δεν μπορούν να ξεφύγουν. Είναι παγίδα. Ίσως να έχουν κάποια οφέλη για λίγο, αλλά στο βάθος του χρόνου πληρώνουν γι’ αυτό. Οι Ζουλού έχουν μεγάλη επιρροή. Αυτοί είναι άνδρες που προσπαθούν να γίνουν πλούσιοι και σου λένε ότι μπορούν να κάνουν τη ζωή σου τέλεια. Αν αυτά τα πράγματα έπιαναν, τότε καλύτερος παίκτης της χρονιάς θα ήταν αντί του Μέσι και του Κριστιάνο Ρονάλντο ένας Αφρικανός παίκτης. Θα συμβούλευα να μην ακολουθούν αυτή τη μέθοδο, αλλά είναι επιλογή τους, δεν μπορώ να τους εμποδίσω» δήλωσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «ερυθρολεύκων».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024