Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαϊκή Ενότητα: Προετοιμασία συγκυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα

Λαϊκή Ενότητα: Προετοιμασία συγκυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα

«Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι "σε κάθε περίπτωση η χώρα θα κυβερνηθεί", ισοδυναμεί με ομολογία πρόθεσης για συγκυβέρνηση όχι μόνο με το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ και το νεοφιλελεύθερο Ποτάμι, αλλά εάν χρειαστεί και με τη ΝΔ» σχολίασε η Λαϊκή Ενότητα με αφορμή τη σχετικές αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ.

«Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα ότι «σε κάθε περίπτωση η χώρα θα κυβερνηθεί», ισοδυναμεί με ομολογία πρόθεσης για συγκυβέρνηση όχι μόνο με το μνημονιακό ΠΑΣΟΚ και το νεοφιλελεύθερο Ποτάμι, αλλά εάν χρειαστεί και με τη ΝΔ» σχολίασε η Λαϊκή Ενότητα με αφορμή τη σχετικές αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΔΕΘ.

«Την ίδια ώρα, μόνο ως απώλεια επαφής με τη μνημονιακή πραγματικότητα, για την οποία πλέον είναι συνυπεύθυνος, μπορεί να χαρακτηριστούν οι αναφορές σε «αναπτυξιακό σοκ» και «μείωση της ανεργίας» εν μέσω μνημονίου. Όσο για την απαξιωτική αναφορά σε «δρόμους της δραχμής» που «δεν δίνουν λύση», δεν μπορούμε παρά να υπενθυμίσουμε την κοινωνική καταστροφή στην οποία οδήγησε ήδη το πάση θυσία ευρώ» συμπληρώνει το κόμμα του Π.Λαφαζάνη.

«Σε κάθε περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας καλό θα κάνει να μην παρουσιάζει ως «σκληρό αγώνα» τη συνεχή υποχωρητικότητα και τη συμμόρφωση με τους δανειστές, ιδίως όταν καλείται να λογοδοτήσει για το πώς εγκατέλειψε τα οράματα ενός λαού που έδειξε ότι ξέρει να αγωνίζεται, όπως ακριβώς το έπραξε στις 5 Ιούλη με το υπερήφανο και μεγαλειώδες ΟΧΙ» καταλήγει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024