Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο crossover ραντεβού από την Nissan στην Φρανκφούρτη

Νέο crossover ραντεβού από την Nissan στην Φρανκφούρτη

Οι Ιάπωνες δίνουν το στίγμα ενός νέου πρωτότυπου SUV το οποίο θα παρουσιαστεί στη γερμανική έκθεση προλογίζοντας μια ακόμα αντίστοιχη μελλοντική προσθήκη στην γκάμα.

Η ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μια πρώτη γεύση από ένα νέο πρωτότυπο crossover το οποίο θα παρουσιάσει στη διεθνή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Σύμφωνα με τις επίσημες συστάσεις το -ακόμα ανώνυμο- πρωτότυπο, αποτελεί μια σχεδιαστική μελέτη crossover, προπομπό μιας μελλοντικής αντίστοιχης προσθήκης στην γκάμα της Nissan.

«Έχοντας καινοτομήσει ήδη στην crossover κατηγορία με τα Juke, Qashqai και X-Trail, μπορούμε να συνεχίσουμε ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά», αναφέρει χαρακτηριστικά η συνοδευτική ανακοίνωση της Nissan, μην αφήνοντας περιθώρια αμφιβολιών σε ό,τι αφορά τις προθέσεις της για το μέλλον του νέου concept.

Όπως και να έχει με τις συστάσεις, με βάση αυτήν την πρώτη εικόνα του, το concept φαίνεται να επενδύει σε ένα μείγμα αιχμηρής και μυώδους αισθητικής, για τα περαιτέρω μυστικά της οποίας η Nissan επιφυλάσσεται για τη γερμανική μπιενάλε αυτοκινήτου.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024