Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λάμπαρντ μπαίνει στο βιβλίο «Γκίνες»... κατά της Τσέλσι!

Ο Λάμπαρντ μπαίνει στο βιβλίο «Γκίνες»… κατά της Τσέλσι!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει «γευτεί» σχεδόν κάθε μεγάλη τιμή στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του ήρθε να προστεθεί άλλο ένα ξεχωριστό βραβείο, με το να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ «Γκίνες» για το γκολ που πέτυχε πέρυσι εις βάρος της «ομάδας της καρδιάς του», της Τσέλσι. Ο μέσος της Νέας Υόρκης κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος ο πρώην στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντι Κόουλ, «παραβιάζοντας» τα δίχτυα των περισσότερων ομάδων της Premier League, συμπεριλαμβανομένης και της Τσέλσι, ενώ αγωνιζόταν με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη περίοδο.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει «γευτεί» σχεδόν κάθε μεγάλη τιμή στον χώρο του ποδοσφαίρου. Στην ήδη πλούσια τροπαιοθήκη του ήρθε να προστεθεί άλλο ένα ξεχωριστό βραβείο, με το να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ «Γκίνες» για το γκολ που πέτυχε πέρυσι εις βάρος της «ομάδας της καρδιάς του», της Τσέλσι.

Ο μέσος της Νέας Υόρκης κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ που κατείχε μέχρι πρότινος ο πρώην στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντι Κόουλ, «παραβιάζοντας» τα δίχτυα των περισσότερων ομάδων της Premier League, συμπεριλαμβανομένης και της Τσέλσι, ενώ αγωνιζόταν με την φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη περίοδο.

Παρά την ένταξή του στο δυναμικό της Νέας Υόρκης, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα MLS των ΗΠΑ, ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας φόρεσε για μικρό χρονικό διάστημα τη φανέλα της Σίτι την περίοδο 2014/2015. Το πρώτο γκολ του με τους «πολίτες» ήταν αυτό που πέτυχε εναντίον της Τσέλσι, όπου αγωνίστηκε για 13 συνεχόμενα χρόνια.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ήταν η 39η της Premier League, σε βάρος της οποίας σκόραρε ο Λάμπαρντ, ρεκόρ που θα καταχωρηθεί επίσημα στο βιβλίο Γκίνες στις 10 Σεπτεμβρίου.

«Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα όταν σκόραρα» δήλωσε ο Λάμπαρντ, ο οποίος πρόσθεσε: «Με αυτό κατέρριψα ένα ρεκόρ και γι’ αυτό είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Το όνομα του Άγγλου άσου θα προστεθεί δίπλα σε αυτό του Πορτογάλου τεχνικού των «μπλε», ο οποίος κατέχει ήδη τέσσερα σπουδαία ρεκόρ και είναι περήφανος γι’ αυτά που έχει πετύχει: τους περισσότερους βαθμούς με ομάδα της Premier League (95), δύο κατακτήσεις Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες, νεότερος προπονητής που έφτασε τα 100 ματς στο Champions League (49 ετών), περισσότερα παιχνίδια αήττητος ενός έδρας (77).

«Είναι κάτι διασκεδαστικό και σαν ένα παιδί ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μια μέρα θα βρισκόμουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες» είπε χαρακτηριστικά ο «εκλεκτός».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024