Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μετά την κίτρινη και τη κόκκινη, έρχεται και η πράσινη κάρτα στο ποδόσφαιρο

Μετά την κίτρινη και τη κόκκινη, έρχεται και η πράσινη κάρτα στο ποδόσφαιρο

Μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο γνωρίζαμε την Κίτρινη και Κόκκινη κάρτα, που αποτελούσαν... φόβο των παικτών και «όπλο» του διαιτητή για να διατηρεί την τάξη εντός αγωνιστικού χώρου. Πλέον έρχεται και μια κάρτα που οι παίκτες θα θέλουν να πάρουν, η πράσινη! Συγκεκριμένα λοιπόν, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa», η δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας (Serie B), θα υιοθετήσει την πράσινη κάρτα που εφαρμόστηκε με αρκετή επιτυχία στις μικρές κατηγορίες της χώρας.

Μέχρι τώρα στο ποδόσφαιρο γνωρίζαμε την Κίτρινη και Κόκκινη κάρτα, που αποτελούσαν… φόβο των παικτών και «όπλο» του διαιτητή για να διατηρεί την τάξη εντός αγωνιστικού χώρου. Πλέον έρχεται και μια κάρτα που οι παίκτες θα θέλουν να πάρουν, η πράσινη!

Συγκεκριμένα λοιπόν, όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa», η δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας (Serie B), θα υιοθετήσει την πράσινη κάρτα που εφαρμόστηκε με αρκετή επιτυχία στις μικρές κατηγορίες της χώρας.

Η πράσινη κάρτα, σε αντίθεση με την κίτρινη και την κόκκινη δεν θα είναι για «τιμωρία» του παίκτη, αλλά για το «ευ αγωνίζεσθαι», δηλαδή για κάθε φορά που θα κάνει κάτι που βοηθάει να διαφημιστεί και να προαχθεί το αθλητικό πνεύμα.

Μάλιστα θα υπάρχει σχετική βαθμολογία και αυτός που θα έχει τις περισσότερες πράσινες κάρτες μέσα στη σεζόν θα βραβεύεται από τη λίγκα στο τέλος της σεζόν.

Έτσι άμα αυτό έχει επιτυχία στη Serie B, δεν αποκλείεται να του δούμε και στην πρώτη κατηγορία της Ιταλίας, ενώ δεν αποκλείεται να το δούμε και σε άλλα πρωταθλήματα όπως και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως συνέβη και με το σπρέι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024