Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκλείστηκαν Κοκκινάκης, Κύργιος και Παγδατής από το US Open

Αποκλείστηκαν Κοκκινάκης, Κύργιος και Παγδατής από το US Open

Ατυχος ήταν ο Θανάσης Κοκκινάκης στον πρώτο γύρο του US Open. O Ελληνοαυστραλός τενίστας αναγκάστηκε ν' αποχωρήσει στο πέμπτο σετ του αγώνα με τον Ρισάρ Γκασκέ, αφού ήταν εξαντλημένος και ταλαιπωρημένος από τις κράμπες, που δεν τον άφησαν να συνεχίσει.

Ατυχος ήταν ο Θανάσης Κοκκινάκης στον πρώτο γύρο του US Open. O Ελληνοαυστραλός τενίστας αναγκάστηκε ν’ αποχωρήσει στο πέμπτο σετ του αγώνα με τον Ρισάρ Γκασκέ, αφού ήταν εξαντλημένος και ταλαιπωρημένος από τις κράμπες, που δεν τον άφησαν να συνεχίσει.

Ο 19χρονος Κοκκινάκης πέταξε τη ρακέτα του και αποχώρησε εκνευρισμένος από το γήπεδο. Την ώρα της διακοπής, το σκορ ήταν 4-6, 6-1, 4-6, 6-3, 2-0 υπέρ του Γάλλου τενίστα.

Παράλληλα ο Νικ Κύργιος πάλεψε αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αντι Μάρεϊ, ο οποίος νίκησε τον Ελληνοαυστραλό τενίστα για 4η φορά σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο 28χρονος Βρετανός, κάτοχος δύο Grand Slam τίτλων, προκρίθηκε στον 2ο γύρο του αμερικανικού Grand Slam, το US Open, για 11η συνεχή χρονιά και θα αντιμετωπίσει τον Aντριάν Μαναρίνο.

O Mάρεϊ έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί απέναντι στον Κύργιο, κερδίζοντας τον 20χρονο ομογενή με 7-5, 6-3, 4-6, 6-1, στον 1ο γύρο του του τουρνουά.

Τέλος ο Μάρκος Παγδατής αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στον 1ο γύρο, καθώς αν ξεκίνησε καλά στον αγώνα του με τον Στιβ Νταρσίς τραυματίστηκε στο πόδι του και ο Βέλγος θα είναι στον 2ο γύρο, όπου θα συναντήσει τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο 30χρονος Κύπριος έμεινε πίσω από τα πρώτα γκέιμ της αναμέτρησης, αλλά έστειλε το πρώτο σετ στο «tie-break», όπου κυριάρχησε και επικράτησε με 7-2.

Στα επόμενα σετ ο Νταρσίς ανέβηκε, ενώ ο Παγδατής αντίθετα ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι του και όταν έμεινε πίσω με σετ, αποφάσισε να σηκώσει λευκή πετσέτα. Ο Βέλγος είχε το προβάδισμα με 6-7 (2/7), 6-3, 6-2, 3-1.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024