Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Μίλαν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον», παραδέχτηκε ο Ζλάταν

«Η Μίλαν έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον», παραδέχτηκε ο Ζλάταν

Πρόταση της Μίλαν απέρριψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος με δηλώσεις του. Ο 33χρονος Σουηδός επιθετικός, ο οποίος έχει κατακτήσει τίτλους με τον Άγιαξ, την Ίντερ, τη Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν, βοήθησε σημαντικά τους «ροσονέρι» να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στη Serie A το 2011. Στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αποτέλεσε στόχο και άλλων ομάδων της Ευρώπης, όπως της Άρσεναλ, της Φενερμπαχτσέ και της Γαλατάσαραϊ.

Πρόταση της Μίλαν απέρριψε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όπως παραδέχθηκε ο ίδιος με δηλώσεις του. Ο 33χρονος Σουηδός επιθετικός, ο οποίος έχει κατακτήσει τίτλους με τον Άγιαξ, την Ίντερ, τη Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν, βοήθησε σημαντικά τους «ροσονέρι» να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα στη Serie A το 2011.

Στη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αποτέλεσε στόχο και άλλων ομάδων της Ευρώπης, όπως της Άρσεναλ, της Φενερμπαχτσέ και της Γαλατάσαραϊ.

«Από την αρχή είχα δηλώσει ότι θα παραμείνω στην Παρί», είπε ο Ιμπραΐμοβιτς και συνέχισε: «Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Υπήρξε μεγάλη πίεση από τη Μίλαν, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον», ενώ κατέληξε με χιούμορ: «Το παίρνω ως κοπλιμέντο ότι υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον για μένα. Σημαίνει ότι ακόμη ξεχωρίζω. Αυτό είναι θετικό…».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024