Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε εξέλιξη ο λειτουργικός ανασχεδιασμός του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Σε εξέλιξη ο λειτουργικός ανασχεδιασμός του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο βήμα του νέου λειτουργικού ανασχεδιασμού του Νοσοκομείου Καλαμάτας, δηλαδή η μεταφορά της Ουρολογικής Κλινικής σε χώρο του Χειρουργικού Τομέα, αποφορτίζοντας οριστικά την Β' Παθολογική Κλινική από το βάρος και τη δυσλειτουργία που προκαλούσαν, εδώ και χρόνια, οι θάλαμοι με πέντε κλίνες.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο βήμα του νέου λειτουργικού ανασχεδιασμού του Νοσοκομείου Καλαμάτας, δηλαδή η μεταφορά της Ουρολογικής Κλινικής σε χώρο του Χειρουργικού Τομέα, αποφορτίζοντας οριστικά την Β’ Παθολογική Κλινική από το βάρος και τη δυσλειτουργία που προκαλούσαν, εδώ και χρόνια, οι θάλαμοι με πέντε κλίνες.

Το δεύτερο στάδιο αλλαγών και παρεμβάσεων θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες και αφορά τον ανασχεδιασμό της λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών, με τη μετεστέγαση του ΕΚΑΒ στο κέντρο της Καλαμάτας.

Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω παρεμβάσεων, στόχος της διοίκησης του νοσοκομείου είναι να ξεκινήσει η τρίτη ενότητα των αλλαγών, που περιλαμβάνει τη συζήτηση και την έναρξη των διαδικασιών για τη δημιουργία και λειτουργία Πνευμονολογικής Κλινικής.

«Βασικός στρατηγικός μας στόχος είναι να καταστεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας το Κέντρο Υγειονομικής Αναφοράς όλης της νότιας Πελοποννήσου» εξηγεί ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος.

health.in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024