Στην Ελλάδα Αβραμόπουλος – Τίμερμανς για το προσφυγικό
Φτάνουν την Πέμπτη στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς και ο Έλληνας επίτροπος αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική Δημήτρης Αβραμόπουλος, εν όψει της κλιμάκωσης του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος.
Φτάνουν την Πέμπτη στην Αθήνα, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς και ο Έλληνας επίτροπος αρμόδιος για τη μεταναστευτική πολιτική Δημήτρης Αβραμόπουλος, εν όψει της κλιμάκωσης του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος.
Οι δύο αξιωματούχοι, οι οποίοι θα συνοδεύονται από εκπροσώπους της FRONTEX, της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Υποστήριξης Ασύλου και της EUROPOL, θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τους Έλληνες αρμόδιους υπουργούς το βράδυ της Πέμπτης στον Πειραιά, προκειμένου να δημιουργηθεί στην πόλη ένα κέντρο υποβοήθησης με τη συμμετοχή ευρωπαϊκών ομάδων, για την επιτάχυνση της καταγραφής των εισερχομένων στη χώρα, της παροχής ασύλου και του συντονισμού της επιστροφής στη χώρα τους, των παράτυπων μεταναστών.
Την Παρασκευή οι δυο επίτροποι θα μεταβούν στην Κω όπου το μεσημέρι θα δώσουν συνέντευξη Τύπου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ισπανία: Δύο νεκροί και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς – Αναζητείται ο δράστης
- Σαν Ντιέγκο: «Θυσίασε τη ζωή του» ο φύλακας του τζαμιού και πατέρας οκτώ παιδιών – Φιλοναζί οι δράστες
- Το B/innovate ανέδειξε τη νέα γενιά καινοτομίας και δημιουργικότητας
- «Spygate»: Γιατί είναι στον «αέρα» ο αγώνας των 300.000.000 – «Φωτιά» στο αγγλικό ποδόσφαιρο!
- Γιατί κρατάμε τα κινητά τηλέφωνα στα συρτάρια – Πάνω από 5,3 δισ. αχρησιμοποίητες συσκευές smartphones
- Ηλεκτρικό πατίνι: Οι αλλαγές που έρχονται και γιατί η ασφάλιση μπαίνει όλο και περισσότερο στη συζήτηση

