Βυθίστηκε αλιευτικό στη Σενεγάλη, αγνοείται ο έλληνας καπετάνιος
Σε εξέλιξη είναι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Σενεγάλης στη Δυτική Αφρική μετά τη βύθιση του αλιευτικού σκάφους «Δημήτριος» με 19μελές πλήρωμα, εκ των οποίων ο έλληνας κυβερνήτης. Έχουν διασωθεί έως τώρα δώδεκα μέλη του πληρώματος, οι οποίοι έχουν ήδη αποβιβαστεί στο Ντακάρ, ενώ αγνοούνται ακόμη επτά.
Σε εξέλιξη είναι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Σενεγάλης στη Δυτική Αφρική μετά τη βύθιση του αλιευτικού σκάφους «Δημήτριος» με 19μελές πλήρωμα, εκ των οποίων ένας έλληνας κυβερνήτης.
{{{ map }}}
Σύμφωνα με ενημέρωση που έλαβε το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Λιμενικού Σώματος του υπουργείου Ναυτιλίας, από τις αρχές του του Ντακάρ (MRCC Dakkar), έχουν διασωθεί έως τώρα δώδεκα αλλοδαποί μέλη του πληρώματος, οι οποίοι έχουν ήδη αποβιβαστεί στο Ντακάρ, ενώ αγνοούνται ακόμη επτά μεταξύ των οποίων και ο έλληνας καπετάνιος.
Οι έρευνες συνεχίζονται με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κυνηγώντας τα πλοία – φαντάσματα: Οι ΗΠΑ βάζουν στο μάτι τον «σκοτεινό στόλο»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (10/1): Πού θα δείτε Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ για τη Super League
- Αυστραλία: Κατάσταση καταστροφής στην πολιτεία Βικτόρια λόγω πυρκαγιών
- Κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα
- Συλλογικές συμβάσεις εργασίας: Αναμένονται κρίσιμες αποφάσεις του ΟΜΕΔ για διανομείς και ταχυμεταφορείς
- Για το διπλό στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός – Δύσκολη έξοδος για τον ΠΑΟΚ


