Η γαλλική φίρμα προσφέρει μια πρώτη γεύση από το πρωτότυπο μοντέλο που θα παρουσιάσει στην προσεχή έκθεση της Φρανκφούρτης.

Το πρώτο δείγμα του Fractal όπως είναι το εμπνευσμένο από τον κόσμο των μαθηματικών και των φυσικών επιστημών όνομα του concept, σκιαγραφεί τη σιλουέτα ενός φουτουριστικού hatchback που καταλήγει σε μια μεγάλη αεροτομή.

Στις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που αποκαλύπτονται, συγκαταλέγονται τα φωτιστικά σώματα LED που υπογραμμίζονται από LED ημέρας που δίνουν την εντύπωση ότι επεκτείνονται διαγώνια προς τα κάτω, στον προφυλακτήρα, συντείνοντας σε μια παράξενη όψη.

Στο πίσω τμήμα τα επίσης LED φωτιστικά σώματα φαίνεται να συνδέονται μεταξύ τους σε ένα ενιαίο σύνολο. Αν και τα πρώτα δείγματα του Fractal δεν περιλαμβάνουν εικόνα του εσωτερικού, ωστόσο σε ένα καρέ κάνει την εμφάνισή του ένα φουτουριστικό αγωνιστικό τιμόνι.

Προς το παρόν η Peugeot δεν ανακοινώνει στοιχεία για το μηχανικό σύνολο που θα εξοπλίζει το πρωτότυπο, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία ενός υβριδικού συνόλου, από το οπλοστάσιο του ομίλου PSA Peugeot-Citroen σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή.

auto.in.gr