Τρίτη 07 Ιουλίου 2026
weather-icon 25o
in.gr

Νέα παρέμβαση από την Κεντρική Τράπεζα της Κίνας

Σε νέα ένεση ρευστότητας 60 δισ. γουάν ή 9,39 δισ. δολαρίων στην διατραπεζική αγορά μέσω βραχυπρόθεσμων δανείων προχώρησε σήμερα Παρασκευή η Λαϊκή Κεντρική Τράπεζα της Κίνας. Τα νέα δάνεια, διάρκειας επτά ημερών, έχουν μέσο επιτόκιο 2,35%, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Λαϊκης Τράπεζας της Κίνας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σε νέα ένεση ρευστότητας 60 δισ. γουάν ή 9,39 δισ. δολαρίων στην διατραπεζική αγορά μέσω βραχυπρόθεσμων δανείων προχώρησε σήμερα Παρασκευή η Λαϊκή Κεντρική Τράπεζα της Κίνας.

Τα νέα δάνεια, διάρκειας επτά ημερών, έχουν μέσο επιτόκιο 2,35%, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της Λαϊκης Τράπεζας της Κίνας.

Ωστόσο, παρά την δεύτερη παρέμβαση της Λαϊκής Κεντρικής Τράπεζα της Κίνας οι επενδυτές παραμένουν επιφυλακτικοί για το κατά πόσο η παρέμβασή της μπορεί να σταθεροποιήσει άμεσα την κατάσταση.

Η Λαϊκής Κεντρικής Τράπεζας της Κινάς μείωσε μέσα στην εβδομάδα τα επιτόκια του γουάν και παρέσχε πρόσθετη ρευστότητα στις εμπορικές τράπεζες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000
Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Ιουλίου 2026
Cookies