Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Lexus TX 2017: RXέλιξη με επτά θέσεις

Lexus TX 2017: RXέλιξη με επτά θέσεις

Το RX προβάρει επτά θέσεις προκειμένου να επεκταθεί σε μια κατηγορία από την οποία έλειπε και η οποία αποδεικνύεται ολοένα και πιο επικερδής.

Το RX υποδέχτηκε προσφάτως την νέα, τέταρτη γενιά του η οποία προετοιμάζει την έλευσή της στην Ευρώπη, με αφετηρία την προσεχή έκθεση στην Φρανκφούρτη και πλέον η Lexus ετοιμάζει το επόμενο βήμα για την γκάμα του δημοφιλέστερου SUV της.

Ο λόγος για μια επταθέσια έκδοση η οποία εντοπίστηκε από το φωτογραφικό φακό να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης, αποκαλύπτοντας το σαφώς μεγαλύτερο μήκος της που προδίδει τις προθέσεις των Ιαπώνων.

Διαθέτοντας μεγαλύτερο μεταξόνιο και μια επιπλέον σειρά καθισμάτων το επταθέσιο RX αναμένεται να υιοθετήσει μια πιο τετραγωνισμένη σιλουέτα σε σχέση με την ήδη γνωστή, πενταθέσια και δυναμικότερη εκδοχή του, προς όφελος της ευρυχωρίας.

Διαφορετική αναμένεται να είναι και η ονομασία του η οποία θα μεταβληθεί σε TX προσφέροντας έτσι το διαχωρισμό από το σπορ πενταθέσιο alter ego του.

Εκεί που δεν αναμένεται να υπάρξει αλλαγή θα είναι στους κινητήρες και τις υπόλοιπες προδιαγραφές του ιαπωνικού SUV. Έτσι και το επταθέσιο ΤΧ θα εξοπλίζεται με V6 3,5 λίτρων σε «απλή» και υβριδική εκδοχή με απόδοση 300 ίππους.

Σε ό,τι αφορά το χρονοδιάγραμμα της έλευσης του, το επταθέσιο SUV αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρεμιέρα μέσα στο 2016 με την προοπτική να λανσαριστεί από το φθινόπωρο της νέας χρονιάς.

AUTOMEDIA

Sports in

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο το μεγαλύτερο ταλέντο της Παρί

Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο συνεργασίας ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024