Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Ελλείψεις προσωπικού στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σπάρτης

Αδυναμία ανταπόκρισης στις απαιτήσεις περίθαλψης των πολιτών της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σπάρτης, μετά τη συνταξιοδότηση της διευθύντριας της Κλινικής, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Μιχάλης Βλασταράκος.

Αδυναμία ανταπόκρισης στις απαιτήσεις περίθαλψης των πολιτών της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Σπάρτης, μετά τη συνταξιοδότηση της διευθύντριας της Κλινικής, καταγγέλλει ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Μιχάλης Βλασταράκος. Το κενό έχει προσφερθεί να καλύψει άνευ αμοιβής το προσεχές Σαββατοκύριακο, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λακωνίας, Παθολόγος και Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τον κ. Βλασταράκο, η κλινική αντιμετωπίζει σοβαρές ελλείψεις, ενώ ανάλογη είναι η εικόνα και στο Νοσοκομείων των Μολάων.

«Είναι επιτακτική η ανάγκη πλήρωσης της θέσης του Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής, η πρόσληψη δύο επικουρικών Παθολόγων στο Νοσοκομείο Σπάρτης, καθώς και η πρόσληψη επικουρικών γιατρών Παθολόγων στο Νοσοκομείο Μολάων – καθώς ο ένας βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια και ο άλλος λόγω προσωπικών ζητημάτων δεν υπηρετεί αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Μολάων» αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΙΣ.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος, ζητεί να γίνουν άμεσες ενέργειες ώστε τα προβλήματα να αντιμετωπιστούν έγκαιρα, επισημαίνοντας ότι η νοσοκομειακή περίθαλψη χρειάζεται επανασχεδιασμό, ηλεκτρονική διασύνδεση των νοσοκομείων με τις Υγειονομικές Περιφέρειες, ενώ η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρέπει να φροντίσει για την άμεση πλήρωση των κενών.

health.in.gr

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024