Δευτέρα 25 Μαϊου 2026
weather-icon 22o
Δύο κρούσματα ντόπινγκ με αθλήτριες της Κένυας στο Πεκίνο

Δύο κρούσματα ντόπινγκ με αθλήτριες της Κένυας στο Πεκίνο

Το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ «χτύπησε» το 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου και αφορά την αποστολή της Κένυας. Συγκεκριμένα, δύο αθλήτριές της, η Κόκι Μανούνγκα και η Τζόις Ζάκαρι βρέθηκαν θετικές σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στο ξενοδοχείο της ομάδας στις 20 και 21 Αυγούστου και αποκλείστηκαν προσωρινά από τους Αγώνες.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Το πρώτο κρούσμα ντόπινγκ «χτύπησε» το 15ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Πεκίνου και αφορά την αποστολή της Κένυας.

Συγκεκριμένα, δύο αθλήτριές της, η Κόκι Μανούνγκα και η Τζόις Ζάκαρι βρέθηκαν θετικές σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που έγινε στο ξενοδοχείο της ομάδας στις 20 και 21 Αυγούστου και αποκλείστηκαν προσωρινά από τους Αγώνες.

Και οι δύο είναι δρομείς των 400μ. και μάλιστα η Ζάκαρι αγωνίστηκε στα προκριματικά και προκρίθηκε, όμως στα ημιτελικά δεν εμφανίστηκε λόγω της απαγόρευσης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 25 Μαϊου 2026
Cookies