Διαψεύδουν για Μαζουάκου και Τζένοα στον Ολυμπιακό
Σε νέα διάψευση, αυτή τη φορά για πώληση του Αρτούρ Μαζουάκου προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με τη Τζένοα. Συγκεκριμένα λοιπόν οι Ιταλοί έκαναν λόγο για 4ετές συμβόλαιο, με τη μεταγραφή να φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ με ποσοστό μεταπώλησης 10% ή 20%.
Σε νέα διάψευση, αυτή τη φορά για πώληση του Αρτούρ Μαζουάκου προχώρησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για συμφωνία με τη Τζένοα.
Συγκεκριμένα λοιπόν οι Ιταλοί έκαναν λόγο για 4ετές συμβόλαιο, με τη μεταγραφή να φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ και με ποσοστό μεταπώλησης 10% ή 20%.
Συγκεκριμένα από τον Ολυμπιακό αναφέρουν πως «δεν υπάρχει κανένα θέμα Μαζουάκου και Τζένοα», ενώ σε διάψευση έχει προχωρήσει από το βράδυ της Δευτέρας και ο μάνατζερ του παίκτη λέγοντας πως δεν έχει καμία επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30