Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεκόρ για τον Περόνε στη νίκη του Ηρακλή στη Μυτιλήνη

Ρεκόρ για τον Περόνε στη νίκη του Ηρακλή στη Μυτιλήνη

Με ικανοποίηση, από κάθε άποψη, υποδέχτηκαν ο προπονητής και οι άνθρωποι του Ηρακλή, την πρεμιέρα της ομάδας τους στην Super League μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων από αυτήν. Η νίκη στην Μυτιλήνη επί της Καλλονής, σηματοδότησε το θετικό ξεκίνημα της ομάδας, που προοιωνίζει μια ανάλογη συνέχεια στον δύσκολο δρόμο της μεγάλης εθνικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας. Η νίκη αυτή συνέπεσε και με ένα ρεκόρ για τον σκόρερ της αναμέτρησης Εμανουέλ Περόνε που με το γκολ αυτό που πέτυχε, γίνεται ο πρώτος ξένος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, που σκοράρει στην Super League με έξι διαφορετικές ομάδες.

Με ικανοποίηση, από κάθε άποψη, υποδέχτηκαν ο προπονητής και οι άνθρωποι του Ηρακλή, την πρεμιέρα της ομάδας τους στην Super League μετά από απουσία τεσσάρων χρόνων από αυτήν.

Η νίκη στην Μυτιλήνη επί της Καλλονής, σηματοδότησε το θετικό ξεκίνημα της ομάδας, που προοιωνίζει μια ανάλογη συνέχεια στον δύσκολο δρόμο της μεγάλης εθνικής ποδοσφαιρικής κατηγορίας.

Η νίκη αυτή συνέπεσε και με ένα ρεκόρ για τον σκόρερ της αναμέτρησης Εμανουέλ Περόνε που με το γκολ αυτό που πέτυχε, γίνεται ο πρώτος ξένος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος, που σκοράρει στην Super League με έξι διαφορετικές ομάδες.

Με το γκολ αυτό ο Αργεντίνος φορ ξεπερνά τον Μίρνες Σίσιτς που έμεινε στον αριθμό πέντε των ομάδων με τις οποίες είχε σκοράρει.

Ο Περόνε έκανε το ντεμπούτο του το 2005 στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ιωνικός, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν ο Σίσιτς, ο οποίος ξεκίνησε επίσης την ίδια περίοδο στη χώρα μας! Τα γκολ του Περόνε, ανά σεζόν με τις συμμετοχές και τις ομάδες στις οποίες αγωνίσστηκε είναι:

2005-06 Ιωνικός
2006-08 Απόλλων Καλαμαράς
2008-11 Ατρόμητος
2011-13 Αστέρας Τρίπολης
2013-14 ΑΕΛ Καλλονής
2015-16 Ηρακλής

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024