Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ξάνθη δεν ήταν Μπρόντμπι, ο ΠΑΟΚ Χ-άρισε βαθμούς με το «καλημέρα»

Η Ξάνθη δεν ήταν Μπρόντμπι, ο ΠΑΟΚ Χ-άρισε βαθμούς με το «καλημέρα»

Φαίνεται πως... ξέσπασε με την «πεντάρα» στην Μπρόντμπι ο ΠΑΟΚ και δεν κράτησε «δυνάμεις» για την πρεμιέρα της Σούερ Λιγκ, καθώς παραχώρησε μέσα στην Τούμπα «λευκή» ισοπαλία στην Ξάνθη. Ωστόσο, ο «Δικέφαλος» ως ένα βαθμό πλήρβσε και το υπερβολικό... ροτέισον του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την 11άδα του σε σχέση με εκείνη του Europa League.

Φαίνεται πως… ξέσπασε με την «πεντάρα» στην Μπρόντμπι ο ΠΑΟΚ και δεν κράτησε «δυνάμεις» για την πρεμιέρα της Σούερ Λιγκ, καθώς παραχώρησε μέσα στην Τούμπα «λευκή» ισοπαλία στην Ξάνθη. Ωστόσο, ο «Δικέφαλος» ως ένα βαθμό πλήρβσε και το υπερβολικό… ροτέισον του Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την 11άδα του σε σχέση με εκείνη του Europa League.

Ζάιρο, Ροντρίγκες, Τσίμιροτ, Σάμπο, Λέοβατς, στην πραγματικότητα… χάλασαν την ομοιογένεια που είχε ο ΠΑΟΚ με τη Μπρόντμπι, ενώ η σωστή αμυντική τακτική της Ξάνθης δεν επέτρεψε στον «Δικέφαλο» να τρέξει όσο θα ήθελε.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είχε «διαβάσει» άψογα το παιχνίδι του αντιπάλου του, κλείνοντας όλους τους διαδρόμους και στην πραγματικότητα πήρε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το «Χ» στην Τούμπα.

Στο 22′ καταγράφεται η πρώτη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι με τον Ροντρίγκες να γυρίζει στον Λέοβατς, αυτός στοιν Μακ με τον Σλοβάκο να κάνει κακό σουτ και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Θα έλεγε κανείς πως από τον ΠΑΟΚ έλειψε και ο Πέλκας που την περασμένη Πέμπτη ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης.

Και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έβγαζε ατομικές προσπάθειες, κάθετες μπαλιές, δεν είχε το… απρόβλεπτο στο παιχνίδι του με την ομάδα της Θράκης να κινδυνεύει σε ελάχιστες φάσεις για να μείνει το 0-0 έως το τέλος, αποτέλεσμα που μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο και που αντικατοπτρίζει και την εικόνα του αγώνα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ συνέχισε το ίδιο επιθετικό και στο 49′ ένα σουτ από την περιοχή του Λέοβατς πέρασε χωρίς να ανησυχήσει τον Τσέναμο και την Ξάνθη να καιροφυλακτεί για αντεπιθέσεις που δεν καρποφορούσαν.

Μετά το 70′ ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο με τον Σάμπο να απειλεί από μακριά και τον Ζάιρο να προσπαθεί σχεδόν μόνος (ίσως μαζί με τον Μυστακίδη) για να αλλάξει τη ροή της αναμέτρησης, αλλά μάταια.

Η ακριτική ομάδα είχε την καλύτερη ευκαιρία της στο 86′ με τον Μπαξεβανίδη που κόπηκε την τελευταία στιγμή από τον Τζαβέλλα σε κόρνερ.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Δημήτρη Παρίδη του οποίου η κηδεία έγινε σήμερα στην Καβάλα.

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας)-Μαγιάννης (Άρτας)

Κίτρινες: Λέοβατς, Σαββίδης – Μπέρτος, Σολτάνι, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Λέοβατς, Τζιόλης, Τσίμιροτ (24’ Σαββίδης – 77’ Μυστακίδης), Ροντρίγκεζ, Σαμπό, Ζάιρο, Μακ

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Καρυπίδης, Φλίσκας, Μπέρτος, Γουάλας, Βασιλακάκης (78’ Ράνος), Παπαστεριανός, Λουσέρο, Σολτάνι, Ντιμίτροφ (54’ Μπαξεβανίδης), Καπετάνος (63’ Χερέα)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024