Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην περιοχή Λιβάδι της Κέρκυρας

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό διαμέρισμα Παρελίων στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της κεντρικής Κέρκυρας. Η πυρκαγιά έκαψε περισσότερα από δέκα στρέμματα δασικής έκτασης, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες έχοντας αντίπαλο τους το άνεμο που φυσούσε στην περιοχή και παρέσυρε τις φλόγες μέχρι τις αυλές τριών μονοκατοικιών. Η φωτιά φέρεται ότι προκλήθηκε από εμπρησμό.


Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό διαμέρισμα Παρελίων στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της κεντρικής Κέρκυρας.

Η πυρκαγιά κατάφερε πολύ γρήγορα να τυλίξει στις φλόγες περισσότερα από δέκα στρέμματα δασικής έκτασης, με τους πυροσβέστες να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και έχοντας αντίπαλο τους το άνεμο που φυσούσε στην περιοχή και παρέσυρε τις φλόγες μέχρι τις αυλές τριών μονοκατοικιών.

Πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 20 πυροσβέστες, υδροφόρες του δήμου Κέρκυρας και δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα τύπου πετζετέλ κατάφεραν μετά από συντονισμένες δράσεις να περιορίσουν τη φωτιά, ενώ στο σημείο παραμένει ισχυρή πυροσβεστική δύναμη.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των Ιονίων Νήσων, Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, η φωτιά φέρεται ότι προκλήθηκε από εμπρησμό, ενώ ήδη προσήλθε στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας ένας ανήλικος για να διερευνηθεί αν συμμετείχε στην δράση του εμπρησμού.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024