Επέστρεψε με… τριάρα η ΑΕΚ, «διπλά» από Ηρακλή και Αστέρα
Η ΑΕΚ είναι εδώ! Η Ένωση επέστρεψε για τα καλά στην Σούπερ Λιγκ και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα του Πλατανιά (ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με κεκτημένη ταχύτητα από τα πλέι οφ, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε σαν σίφουνας από τη βροχερή Κομοτηνή κερδίζοντας τον Πανθρακικό (Πανθρακικός – Αστέρας 0-2) που απογοήτευσε το κοινό του. Στη Μυτιλήνη, ο Ηρακλής έδειξε ότι επέστρεψε… για τα καλά στη Σούπερ Λιγκ κερδίζοντας την Καλλονή (Καλλονή – Ηρακλή 0-1) σε ένα ματς που είχε και ένταση στην κερκίδα.
ΑΕΚ - Πλατανιάς 3-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Με κεκτημένη ταχύτητα από τα πλέι οφ, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε σαν σίφουνας από τη βροχερή Κομοτηνή κερδίζοντας τον Πανθρακικό (Πανθρακικός – Αστέρας 0-2) που απογοήτευσε το κοινό του. Στη Μυτιλήνη, ο Ηρακλής έδειξε ότι επέστρεψε… για τα καλά στη Σούπερ Λιγκ κερδίζοντας την Καλλονή (Καλλονή – Ηρακλή 0-1) σε ένα ματς που είχε και ένταση στην κερκίδα.
&source=in.gr">
Η ΑΕΚ είναι εδώ! Η Ένωση επέστρεψε για τα καλά στην Σούπερ Λιγκ και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο επικράτησε εύκολα του Πλατανιά (ΑΕΚ – Πλατανιάς 3-0) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Με κεκτημένη ταχύτητα από τα πλέι οφ, ο Αστέρας Τρίπολης πέρασε σαν σίφουνας από τη βροχερή Κομοτηνή κερδίζοντας τον Πανθρακικό (Πανθρακικός – Αστέρας 0-2) που απογοήτευσε το κοινό του.
Στη Μυτιλήνη, ο Ηρακλής έδειξε ότι επέστρεψε… για τα καλά στη Σούπερ Λιγκ κερδίζοντας την Καλλονή (Καλλονή – Ηρακλή 0-1) σε ένα ματς που είχε και ένταση στην κερκίδα.
Την Κυριακή ΠΑΟΚ – Ξάνθη, Ολυμπιακός – Πανιώνιος, τη Δευτέρα το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.