Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΔΗΜΑΡ: Προοδευτική διακυβέρνηση μετά τις εκλογές

ΔΗΜΑΡ: Προοδευτική διακυβέρνηση μετά τις εκλογές

«Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μία αποτελεσματική κυβέρνηση σε προοδευτική, ευρωπαϊκή και μεταρρυθμιστική κατεύθυνση. Οι εκλογές από την στιγμή που δρομολογήθηκαν πρέπει να οδηγήσουν σε μία τέτοια προοδευτική διακυβέρνηση» δήλωσε για τη πορεία πρός τις εκλογές ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Ο ίδιος σημείωσε ότι οι πολιτικές θέσεις του κόμματος εκφράζονται με την πολιτική του αυτονομία.

«Αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι μία αποτελεσματική κυβέρνηση σε προοδευτική, ευρωπαϊκή και μεταρρυθμιστική κατεύθυνση. Οι εκλογές από την στιγμή που δρομολογήθηκαν πρέπει να οδηγήσουν σε μία τέτοια προοδευτική διακυβέρνηση» δήλωσε για τη πορεία πρός τις εκλογές ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υποστήριξε ότι η νέα πρόταση διακυβέρνησης πρέπει να περιλαμβάνει τις δυνάμεις της συγκρότησης μιας νέας και βιώσιμης προοδευτικής πλειοψηφίας, που θα ανταποκριθούν στο αίτημα να προωθήσει τη δημοκρατική έξοδο από την κρίση.

Οι πολιτικές θέσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, συμπλήρωσε, εκφράζονται με την πολιτική της αυτονομία.

Οι συνεργασίες μας με άλλες πολιτικές δυνάμεις για την προώθηση στόχων ευρύτερης σημασίας, όπως είναι η προώθηση της προοδευτικής αλλαγής στη χώρα, είναι συστατικό στοιχείο της πολιτικής μας ταυτότητας.

Η ΔΗΜΑΡ επιδιώκει συνεννοήσεις που περιλαμβάνουν την προώθηση ενός προγράμματος προοδευτικής αλλαγής στη χώρα με σταθερό τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό.

«Απαιτείται η συσπείρωση των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που εκφράζουν τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο του δημοκρατικού σοσιαλισμού» κατέληξε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024