Οι Βρυξέλλες δεν βλέπουν επιπτώσεις στο τρίτο πρόγραμμα από τις εκλογές
Δεν εκφράζουν ανησυχία οι Βρυξέλλες για ενδεχόμενες επιπτώσεις από τη διενέργεια πρόωρων στην πορεία του τρίτου ελληνικού προγράμματος: Ο επικεφαλής του Euroworking Group, ο αυστριακός Τόμας Βίζερ, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις. «Η κίνηση ήταν αναμενόμενη και για αρκετούς ακόμη και επιθυμητή ώστε να υπάρξει σαφέστερη δομή στην ελληνική κυβέρνηση» είπε, επισημαίνοντας πως οι συζητήσεις για πιθανή ελάφρυνση χρέους θα γίνουν τον Οκτώβριο.
Δεν εκφράζουν ανησυχία οι Βρυξέλλες για ενδεχόμενες επιπτώσεις από τη διενέργεια πρόωρων στην πορεία του τρίτου ελληνικού προγράμματος: Ο επικεφαλής του Euroworking Group, ο αυστριακός Τόμας Βίζερ, εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξουν επιπτώσεις.
Μιλώντας στην αυστριακή τηλεόραση το πρωί της Παρασκευής, ο Βίζερ απάντησε αρνητικά σε ερώτηση για το εάν η διενέργεια πρόωρων εκλογών θα αλλάξει τους αριθμούς στο ελληνικό πακέτο.
«Όχι» απάντησε, «στην πραγματικότητα ήταν μία αναμενόμενη κίνηση και για αρκετούς ένα επιθυμητό βήμα ώστε να υπάρξει σαφέστερη δομή στην ελληνική κυβέρνηση».
«Τον Οκτώβριο θα έχουμε συναντήσεις για ενδεχόμενη ελάφρυνση του χρέους και ελπίζουμε [μετά τις εκλογές] πως θα έχουμε περαιτέρω πρόοδο στο πρόγραμμα» είπε ο επικεφαλής του Euroworking Group.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεσσηνία: Προθεσμία να απολογηθούν την Τετάρτη πήραν οι τρεις συλληφθέντες για τους εμπρησμούς
- Τη μεγαλύτερη απειλή στις πτήσεις την κουβαλάμε πάνω μας
- Τι ώρα ξεκινάει η στάση εργασίας των διανομέων – «Πιάνει» και τον τελικό του Μουντιάλ
- Οι 13 τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Ευρώπη: Πώς βλέπουν την εκπαίδευση οι πολίτες – Η επαγγελματική κατάρτιση χάνει σε «κύρος», κερδίζει σε «δουλειές»
- Shops Open Across Greece this Sunday as Summer Sales Continue
- Airbnb: Τι γράφει το e-mail της ΑΑΔΕ σε ιδιοκτήτες ακινήτων
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)


































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)

















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442