Απεργία πείνας ξεκίνησε ο Αλ.Γιωτόπουλος
Απεργία πείνας ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο ο καταδικασμένος ως αρχηγός της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, λόγω της άρνησης των αρχών να τον μεταφέρουν από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό.
Απεργία πείνας ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο ο καταδικασμένος ως αρχηγός της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, λόγω της άρνησης των αρχών να τον μεταφέρουν από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό.
Σύμφωνα με το Έθνος, λόγω της απεργίας πείνας ο Γιωτόπουλος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οι γιατροί που τον εξέτασαν φέρονται να διαπίστωσαν κίνδυνο για ισχαιμικό επεισόδιο.
Ο Αλ.Γιωτόπουλος, με επιστολή του στην ίδια εφημερίδα, είχε καταγγείλει ότι τέσσερις μήνες μετά την κατάργηση των φυλακών Τύπου Γ’, εκείνος παραμένει στον Δομοκό, όπου -όπως υποστήριζε- δεν υπάρχει ασφάλεια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς
- Γιορτή σήμερα 15 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πόλεμος με το Ιράν: Πώς μπορεί να αυξήσει τις τιμές στα ράφια των αμερικανικών καταστημάτων
- Ρεάλ Μαδρίτης – Έλτσε 4-1: Στο -1 από την κορυφή η «Βασίλισσα», γκολ από τα 70 μέτρα ο Γκιουλέρ (vids)


