Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη
Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση.
Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε η Βίκυ Σταμάτη στο Δρομοκαΐτειο, όπου νοσηλεύεται, σύμφωνα με τον συνήγορό της Φραγκίσκο Ραγκούση.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κ. Σταμάτη προσπάθησε να κόψει τις φλέβες της με μαχαίρι, ενώ μεταφερόταν από το δωμάτιό της σε άλλο χώρο του νοσοκομείου.
Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου προέβη στην πράξη αυτή επειδή το νοσοκομείο αρνείται να της δώσει άδεια λίγων ωρών, για να επισκεφθεί το παιδί της στο νοσοκομείο της Λαμίας, όπου μεταφέρθηκε με γαστρεντερίτιδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Aryna Sabalenka: Χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές στη Μύκονο για την καλύτερη τενίστρια του κόσμου
- Στην Αλεξανδρούπολη οι δήμαρχοι των γερμανικών πόλεων Kelsterbach, Raunheim και Rüsselsheim
- ΠΑΣΟΚ: Το Υπουργείο Παιδείας εξέθεσε τη χώρα – Η ΕΕ μας παραπέμπει στο ΔΕΕ για διακρίσεις εις βάρος των αναπληρωτών
- Σε εξέλιξη το έργο πρόσβασης στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής και στο εξωκλήσι του Αγ. Παντελεήμονος
- Μπόνι Τάιλερ: Πέθανε η θρυλική τραγουδίστρια του Total Eclipse of the Heart
- Σκάνδαλο υποκλοπών: Ο Κεσσές αποστομώνει Βορίδη – «Γνωρίζει και παριστάνει τον ανίδεο, η δικαστική απόφαση τον αναφέρει 44 φορές»
- Ζότα Σίλβα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα βήμα που ήθελα να κάνω στην καριέρα μου»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 4,4% τον Ιούνιο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442