Χασμουρητά, μάτια που βαραίνουν, ένας γρήγορος υπνάκος στα έδρανα της Βουλής: κάπως έτσι κύλησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου. Δείτε φωτογραφίες
Χασμουρητά, μάτια που βαραίνουν, ένας γρήγορος υπνάκος στα έδρανα της Βουλής: κάπως έτσι κύλησε η ολονύχτια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την ψήφιση του τρίτου μνημονίου.
Εξαντλημένοι οι βουλευτές από τις μαραθώνιες συνεδριάσεις, κλήθηκαν να συζητήσουν στην Ολομέλεια μετά τις 2 τα ξημερώματα, με την ψηφοφορία να προβλέπεται να διεξαχθεί μετά τις 7 το πρωί!
Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν το… κονσέρτο χασμουρητών που έλαβε χώρα στη Βουλή.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.