Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi: Αυτονομία μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων με μπαταρίες από LG και Samsung

Audi: Αυτονομία μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων με μπαταρίες από LG και Samsung

Οι νέοι συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας που θα προμηθεύεται η Audi από τις LG και Samsung υπόσχονται να προσφέρουν αυτονομία μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων στα οχήματα ελευθέρου χρόνου της γερμανικής φίρμας.

Καθοριστική για την παρουσία των ηλεκτρικών οχημάτων στην γκάμα της Audi αναμένεται να είναι η εξέλιξη νέων μπαταριών από την LG και την Samsung, η παραγωγή των οποίων θα γίνεται σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Οι νέοι συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας υπόσχονται αυτονομία μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων ακόμα και όταν μιλάμε για την κατηγορία αυτοκινήτων, όπως αυτή των οχημάτων ελευθέρου χρόνου.

«Σε συνεργασία με την LG και την Samsung φέρνουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση την παραγωγή των πιο προηγμένων συσσωρευτών ηλεκτρικής ενέργειας, ενισχύοντας τη βιομηχανική παραγωγή της Ευρώπης με μια τεχνολογία «κλειδί». Αυτό θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε τεχνολογικές λύσεις που θα κάνει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα ακόμα πιο ελκυστικά στους πελάτες μας», δήλωσε ο B. Martens, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi AG και επικεφαλής του τμήματος παραγωγής.

«Με το πρώτο μας αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV θα συνδυάσουμε ένα μηδενικών ρύπων σύστημα κίνησης με την οδηγική ευχαρίστηση. Θα ενσωματώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επαναστατικούς συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας που εξελίχθηκαν από την LG και την Samsung στην αρχιτεκτονική των οχημάτων μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ελκυστικό πακέτο που θα συνδυάζει τη δυναμική και την εκτεταμένη αυτονομία», πρόσθεσε ο U. Hackenberg, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi και επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης.

auto.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Οι 11 του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τον Άρη (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024