Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση παραδόθηκε άνευ όρων

ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση παραδόθηκε άνευ όρων

Σε σκληρό ύφος ήταν η πρώτη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους εκπροσώπους των θεσμών. Σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παραδόθηκε άνευ όρων, πως υπογράφει το επαχθέστερο μνημόνιο, το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει ως επιτυχία, και την καλεί να ζητήσει συγγνώμη από τους έλληνες πολίτες για την τραγική αποτυχία της στις διαπραγματεύσεις.

Σε σκληρό ύφος ήταν η πρώτη αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ μετά την επίτευξη της συμφωνίας με τους εκπροσώπους των θεσμών.

Σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι παραδόθηκε άνευ όρων, πως υπογράφει το επαχθέστερο μνημόνιο, το οποίο επιχειρεί να παρουσιάσει ως επιτυχία, και την καλεί να ζητήσει συγγνώμη από τους έλληνες πολίτες για την τραγική αποτυχία της στις διαπραγματεύσεις.

«Η κυβέρνηση περνά πια οριστικά από την δημιουργική ασάφεια στην παράδοση άνευ όρων. Επιχειρεί όμως και πάλι να αποκρύψει την πραγματικότητα, με επιλεκτικές και αυθαίρετες διαρροές και να παρουσιάσει το νέο μνημόνιο ως επιτυχία» αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, στην οποία επίσης τονίζεται:

«Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια, υπογράφουν τώρα το επαχθέστερο για τους Έλληνες και ειδικά τους αγρότες, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους συνταξιούχους, τους μισθωτούς μεσαίου εισοδήματος. Προηγουμένως κατήγγειλαν την πρόταση των 2 δισ. που θα μας έβγαζε από τα μνημόνια και τώρα αφού κατέστρεψαν την οικονομία και την οδήγησαν σε ύφεση, φέρνουν νέο μνημόνιο που επιβαρύνει τον ελληνικό λαό με 14 δισ. ευρώ».

«Ενδιαμέσως αποφύγαμε την ύστατη στιγμή και χάρις στην στήριξη μας την χρεοκοπία και το Grexit. Ας ζητήσουν συγνώμη τουλάχιστον από τους Έλληνες πολίτες, για την τραγική τους αποτυχία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024