Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Άλεξ από την Μίλαν κινείται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport». Όπως αναφέρεται, ο 33χρονος στόπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς και οι Ιταλοί θέλουν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιό του, γεγονός που συμφέρει τους Ερυθρόλευκους αφού η Μίλαν δεν θα ζητήσει πολλά για να τον παραχωρήσει.
Για την απόκτηση του Βραζιλιάνου Άλεξ από την Μίλαν κινείται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «LiveSport».
Όπως αναφέρεται, ο 33χρονος στόπερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς και οι Ιταλοί θέλουν να ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιό του, γεγονός που συμφέρει τους Ερυθρόλευκους αφού η Μίλαν δεν θα ζητήσει πολλά για να τον παραχωρήσει.
Ο Άλεξ υπήρξε διεθνής με τη Σελεσάο από το 2002 ως το 2008, ενώ έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης όπως η Τσέλσι (οκτώ χρόνια), η Παρί Σεν Ζερμέν, η Αϊντχόφεν και η Μίλαν.
Ο Μάρκο Νίκολιτς φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπεσίκτας ενώ δυνατά παίζει και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τους Τούρκους.
Το Galaxy–Houston Dynamo αποτέλεσε το πρώτο επαγγελματικό αθλητικό γεγονός που προβλήθηκε διεθνώς με παραγωγή βασισμένη αποκλειστικά σε iPhone 17 Pro, ανοίγοντας νέα εποχή στη sports broadcasting βιομηχανία