Μαλί: Έληξε η ομηρία στο ξενοδοχείο, 12 οι νεκροί
Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού του Μαλί σε συνεργασία με τις γαλλικές δυνάμεις έδωσαν τέλος, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην ομηρεία που εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης Σεβαρέ, όπου διαμένουν πολλοί ξένοι υπήκοοι και εργαζόμενοι του ΟΗΕ, μετά την εισβολή τζιχαντιστών. Στους 12 ανέρχονται οι νεκροί.
Οι ειδικές δυνάμεις του στρατού του Μαλί σε συνεργασία με τις γαλλικές δυνάμεις έδωσαν τέλος, τα ξημερώματα του Σαββάτου, στην ομηρεία που εκτυλίχθηκε στο ξενοδοχείο Byblos της πόλης Σεβαρέ, όπου διαμένουν πολλοί ξένοι υπήκοοι και εργαζόμενοι του ΟΗΕ, μετά την εισβολή τζιχαντιστών.
Στη διάρκεια της επίθεσης των τζιχαντιστών έχασαν τη ζωή τους 12 άνθρωποι,
ανάμεσά τους τρεις στρατιώτες κι ένας εργαζόμενος στον ΟΗΕ.
Οι δυνάμεις ασφαλείας κατάφεραν να απελευθερώσουν τους ομήρους, ανάμεσά τους ένας Ρώσος, ένας Ουκρανός και δύο Νοτιοαφρικανοί υπήκοοι.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο των δυνάμεων ασφαλείας του Μαλί, μετά την εισβολή εντοπίστηκαν στο εσωτερικού του ξενοδοχείου οι σοροί τεσσάρων ανθρώπων. Άλλοι τέσσερις είχαν σκοτωθεί την Παρασκευή λίγο μετά την εισβολή των ενόπλων.
Νεκροί είναι κατά πληροφορίες και πέντε τζιχαντιστές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Η «Επανάσταση των Φλαμίνγκο»: Πώς ο Κούσνερ ένωσε τους Αλβανούς εναντίον του Ράμα
- Υπουργείο Εξωτερικών: Καταδίκη των απειλών των Χούθι κατά της ναυσιπλοΐας από και προς τη Σαουδική Αραβία
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- LIVE: Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ
- Ενστάσεις της ΕνΔΕ για το νομοσχέδιο Φλωρίδη και το αυτοδιοίκητο της δικαστικής λειτουργίας
- Εγκαίνια για τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 – Δείτε Live
