Επιστροφή στα πάτρια εδάφη για τον Αλεξάντερ Χλεμπ. Ο 34χρονος μέσος, μετά από σπουδαία καριέρα στην Αρσεναλ και στην Μπαρτσελόνα, επέστρεψε στην ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Ο Λευκορώσος άσος, είχε ξαναγυρίσει στην ομάδα της πατρίδας του το 2012 για να ακολουθήσουν δύο χρόνια στην Τουρκία (Κονιασπόρ και Γκεντσλερμπιρλιγκί), ενώ έχει αγωνισθεί ακόμη, στις Στουτγκάρδη, Μπέρμιγχαμ, Κρίλια και Βόλφσμπουργκ.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.