«Πάτησε» Αμβέρσα η Εθνική για το φιλικό απέναντι στο Βέλγιο
Στην Αμβέρσα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου, η αποστολή της Εθνικής ανδρών, εν όψει του κυριακάτικου (19:00) πρώτου αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2015 (5-20/9), με αντίπαλο την ομάδα του Βελγίου. Την αποστολή δεν ακολούθησαν ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Γιάννης Αθηναίου, οι οποίοι ολοκληρώνουν κάποια ειδικά προγράμματα στην Αθήνα.
Στην Αμβέρσα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου, η αποστολή της Εθνικής ανδρών, εν όψει του κυριακάτικου (19:00) πρώτου αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Ευρωμπάσκετ 2015 (5-20/9), με αντίπαλο την ομάδα του Βελγίου.
Την αποστολή δεν ακολούθησαν ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Γιάννης Αθηναίου, οι οποίοι ολοκληρώνουν κάποια ειδικά προγράμματα στην Αθήνα.
Από την άλλη, οι Βέλγοι θα αγωνιστούν χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, καθώς ο άσος του Ολυμπιακού θα ενσωματωθεί καθυστερημένα στην ομάδα.
Έτσι, στη διάθεση του Φώτη Κατσικάρη, βρίσκονται οι Νίκος Ζήσης, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης Γιάννης Αντετοκούνμπο, Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς, Ζήσης Σαρικόπουλος και Δημήτρης Αγραβάνης.
Στο Βέλγιο η Εθνική Ανδρών για το πρώτο φιλικό στο δρόμο για το Ευρωμπάσκετ 2015 pic.twitter.com/U9RFJov8vF
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) August 8, 2015
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το κόλπο γκρόσο της Μπάρτσα με το νέο «διαμάντι» της Βραζιλίας
- ΗΠΑ: Αγνοούνται εννέα άνθρωποι μετά τη φονική διαρροή χημικών σε εργοστάσιο χάρτου στην πολιτεία Ουάσινγκτον
- ΕΛ.Α.Σ: το μανιφέστο, το όνομα και η σημασία του για τον δημοκρατικό χώρο
- Η Μαρία Παπαγεωργίου στη σκηνή του Θεάτρου «Δόρα Στράτου
- Μαριάντα Πιερίδη: «Δεν θυμάμαι πόσους γάμους έχω κάνει, μπορεί τρεις ή τέσσερις»
- ΕΛ.Α.Σ.: Έτσι ανακοίνωσε το όνομα του κόμματός του ο Αλέξης Τσίπρας – «Ξεκινάμε το μεγάλο ταξίδι για την Ελλάδα»




