Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σφυροκόπημα από την Αριστερή Πλατφόρμα κατά της κυβέρνησης

Σφυροκόπημα από την Αριστερή Πλατφόρμα κατά της κυβέρνησης

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Αριστερή Πλατφόρμα, με άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Iskra, στο οποίο γίνεται λόγος για «πρωτοφανές αντιδημοκρατικό σχέδιο νέας μνημονιακής υποδούλωσης της χώρας» από την κυβέρνηση και σχέδιο ξεκαθαρίσματος της εκλογικής λίστας από «αντιμνημονιακά βαρίδια» εν όψει εκλογών-εξπρές, ακόμη και στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. 

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Αριστερή Πλατφόρμα, με άρθρο που δημοσιεύτηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Iskra, κλιμακώνοντας την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο στρατοπέδων εντός του ΣΥΡΙΖΑ και κάνοντας πιο ξεκάθαρη την απόφαση για ρήξη.

Στο άρθρο σημειώνεται πως η κυβέρνηση έχει «πρωτοφανές αντιδημοκρατικό σχέδιο νέας μνημονιακής υποδούλωσης της χώρας», αλλά και την πρόθεση να ξεκαθαρίσει τις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ από τα «αντιμνημονιακά βαρίδια», εν όψει εκλογών-εξπρές, που σύμφωνα με τον συντάκτη του άρθρου, είναι προγραμματισμένες ακόμη και για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αφού η κυβέρνηση τελειώσει «άρον-άρον» με το μνημόνιο.

Η κυβέρνηση, συνεχίζει το άρθρο, επιδιώκει να τελειώσουν όλα μέσα στο Σαββατοκύριακο, να υπογραφεί το μνημόνιο την Τρίτη 11 Αυγούστου, να ψηφιστεί από τη Βουλή την Πέμπτη, 13 Αυγούστου, για να συνεδριάσει το Eurogroup στις 14 Αυγούστου.

Συνεχίζοντας το σφυροκόπημα κατά της κυβέρνησης κάνει λόγο για άκρως αντιδημοκρατικό προγραμματισμό, αναφέρει ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει στους δανειστές γη και ύδωρ και να εκκαθαρίσει τις λίστες του κόμματος από τους βουλευτές που μένουν προσηλωμένοι στον αντιμνημονιακό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος, καταλήγει, είναι να δημιουργηθεί μια νέα «διαφορετική» κοινοβουλευτική ομάδα, «πολιτικά ευπροσάρμοστη στις νέες τριτο-μνημονιακές συνθήκες».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024