Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Mercedes-Benz αναβαθμίζει τις B-Class, CLA και GLA

Η Mercedes-Benz αναβαθμίζει τις B-Class, CLA και GLA

Νέες εκδόσεις ισχύος και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ αποκτά η γκάμα των μικρομεσαίων προτάσεων της Mercedes-Benz ακολουθώντας το πρόσφατο παράδειγμα της ανανεωμένης A-Class.

Ένα χαρακτηριστικό που πρόσφατα ενσωματώθηκε στις προδιαγραφές της ανανεωμένης A-Class αποκτούν και οι υπόλοιπες μικρομεσαίες προτάσεις που υπογράφει η Mercedes-Benz.

O λόγος για το DYNAMIC SELECT που χαρίζει τη δυνατότητα στον οδηγό να επιλέξει ένα από τέσσερα προγράμματα οδήγησης (Comfort, Sport, Eco, Individual και Off-Road στην περίπτωση της GLA) προσαρμόζοντας τη λειτουργία του κινητήρα, του συστήματος διεύθυνσης, του αυτόματου κιβωτίου του συστήματος κλιματισμού και φυσικά τα χαρακτηριστικά απόσβεσης των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων αμορτισέρ, τα οποία ωστόσο αποτελούν κομμάτι του προαιρετικού εξοπλισμού.

Παράλληλα με την παρουσία του DYNAMIC SELECT ανάμεσα στις προδιαγραφές των μικρομεσαίων προτάσεων της Mercedes-Benz, η B-Class αποκτά δύο νέες εκδόσεις ισχύος.

Πρόκειται για την B 160 που εφοδιάζεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης των 1,6 λίτρων αποδίδοντας 102 ίππους και 180 Nm ροπής αλλά και για την B 180 d BlueEFFICIENCY Edition, η οποία παράγει με τη βοήθεια του πετρελαιοκινητήρα των 1.461 κ.εκ. 109 ίππους και 260 Nm ροπής.

Ο ίδιος κινητήρας τοποθετείται πλέον και στην CLA Shooting Brake, η γκάμα της οποίας υποδέχεται και τον πετρελαιοκινητήρα των 2,2 λίτρων σε εκδόσεις των 136 (200 d) και των 177 (220 d) ίππων.

Ακόμα πιο ισχυρός επιστέφει στη CLA ο μέχρι σήμερα γνωστός υπερτρφοδουτούμενος κινητήρας βενζίνης των 1.991 κ.εκ., φτάνοντας από τους 211 στους 218 ίππους, την ίδια στιγμή που ο πετρελαιοκινητήρα της GLA 220 d αποκτά 7 επιπλέον ίππους αγγίζοντας τους 177.

Στο πλαίσιο της εναρμόνισης των εξοπλιστικών και όχι μόνο χαρακτηριστικών στη γκάμα των μικρομεσαίων προτάσεών της, σύντομα η Mercedes-Benz πρόκειται να εξοπλίσει την GLA με την τελευταία γενιά των συστημάτων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

auto.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024