Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποστολή... πρόκρισης του Παναθηναϊκού με την Μπριζ

Η αποστολή… πρόκρισης του Παναθηναϊκού με την Μπριζ

Με τις γνωστές απουσίες θα ταξιδέψει στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30 ΟΤΕ Sport1) με την Μπριζ, στο πλαίσιο της γ' προκριματικής φάσης του Champions League, όπου οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 2-1 της Λεωφόρου. Εκτός έμειναν οι Τελάντερ, Εσιέν, Νάνο αλλά και ο τιμωρημένος Σέρχιο Σάντσεθ. Αντίθετα, ο Πέτριτς, αν και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, λόγω στομαχικών διαταραχών, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Με τις γνωστές απουσίες θα ταξιδέψει στο Βέλγιο ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα της Τετάρτης (21:30 ΟΤΕ Sport1) με την Μπριζ, στο πλαίσιο της γ’ προκριματικής φάσης του Champions League, όπου οι Πράσινοι θα προσπαθήσουν να υπερασπιστούν το 2-1 της Λεωφόρου.

Εκτός έμειναν οι Τελάντερ, Εσιέν, Νάνο αλλά και ο τιμωρημένος Σέρχιο Σάντσεθ. Αντίθετα, ο Πέτριτς, αν και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα, λόγω στομαχικών διαταραχών, θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Έλληνα τεχνικού για το ματς του «Γιαν Μπρεϊντέλ» είναι οι Κοτσόλης, Στιλ, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης, Λουντ και Καλτσάς.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024