Έφτασε για υπογραφές με τον ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες
Την τέταρτη μεταγραφική κίνησή του ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ. Αφορά στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος και αναμένεται την Τρίτη να υπογράψει τριετούς διάρκειας συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο». Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος Αφρικανός εξτρέμ βρέθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και κατέληξε ουσιαστικά σε συμφωνία συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».
Την τέταρτη μεταγραφική κίνησή του ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΠΑΟΚ. Αφορά στον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος βρίσκεται σε ελληνικό έδαφος και αναμένεται την Τρίτη να υπογράψει τριετούς διάρκειας συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο».
Υπενθυμίζεται πως ο 25χρονος Αφρικανός εξτρέμ βρέθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και κατέληξε ουσιαστικά σε συμφωνία συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».
Η διαδικασία για τη δέσμευσή του με τον ΠΑΟΚ δρομολογήθηκε από τη στιγμή που έπαψε να δεσμεύεται με τη μέχρι πρότινος ομάδα του, την ισπανική Ελτσε.
Ο Ροντρίγκες βαδίζει στο… δρόμο που χάραξαν, στο πλαίσιο ενίσχυσης του «Δικεφάλου» για την καινούργια αγωνιστική περίοδο, οι Ρόμπιν Ολσεν, Χάρης Χαρίσης και Νίκος Κοροβέσης.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.