Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
F1: Την έγκριση της FIA αναμένει το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν

F1: Την έγκριση της FIA αναμένει το Grand Prix του Αζερμπαϊτζάν

Η έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού απομένει για την οριστικοποίηση του Ευρωπαϊκού Grand Prix που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν στις 17 Ιουλίου 2016.

Την τυπική έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού αναμένει η διοργανώτρια αρχή του Ευρωπαϊκού Grand Prix που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Μπακού, την πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, στις 17 Ιουλίου 2016.

Η έγκριση της FIA αφορά ουσιαστικά το circuit των 6,05 χιλιομέτρων που έχει σχεδιαστεί από τον H. Τilke, περιλαμβάνει 20 στροφές και περνά μέσα από την ιστορική πόλη του Μπακού.

Σχετικά με την πρόοδο των εργασιών στο circuit του Μπακού, ο επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής, A. Rahimov, δήλωσε: «Υπάρχουν κάποιες μικρές αλλαγές που πρέπει να πραγματοποιηθούν και δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα. Προσπαθούμε να περιορίσουμε τον αριθμό των κατασκευών που απαιτούνται για τον αγώνα ώστε να είμαστε σίγουροι πως θα είναι εύκολο να τις τοποθετήσουμε αλλά και να τις αφαιρέσουμε».

«Σε ό,τι αφορά τη μορφή, αυτή έχει συμφωνηθεί. Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί».

«Τον έχουμε στείλει στη FIA ώστε να εγκριθεί, αλλά δεν μας έχει επιστρέψει. Ωστόσο είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ακόμα και αν χρειαστούν κάποιες βελτιώσεις σε ορισμένες στροφές, αυτό δεν πρόκειται να επηρεάσει τον σχεδιασμό».

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις με διάφορες ομοσπονδίες στην προσπάθειά μας να βρούμε ποια θα εκπαιδεύσει τους κριτές».

«Αυτή η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και το πιθανότερο είναι ότι θα πάρουμε μια απόφαση μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες».

«Σίγουρα θα έχουμε στο πλευρό μας μια ομοσπονδία που θα μας βοηθήσει για τα πρώτα 1-2 χρόνια».

«Ελπίζουμε πως μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχουμε μια ισχυρή ομάδα από δικούς μας αξιωματούχους και κριτές».

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024