Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Διασταυρώσεις εξπρές για φοροφυγάδες με άμεση πρόσβαση σε λογαριασμούς
Πιστοποιημένοι ελεγκτές θα έχουν, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας ή εντολής ελέγχου, απευθείας πρόσβαση στα δεδομένα των φορολογικών δηλώσεων και τους τραπεζικούς λογαριασμούς οπότε θα μπορούν να δουν άμεσα υπόλοιπα καταθέσεων αλλά και κινήσεις σε βάθος δεκαετίας.
Αλλάζει άμεσα όλο το πλαίσιο του ελέγχου της μεγάλης φοροδιαφυγής με τους δανειστές να ζητούν μάλιστα αυτές οι μεταρρυθμίσεις να αποτελέσουν προαπαιτούμενο για τη συμφωνία.
Πληροφορίες που μετέδωσε το Mega αναφέρουν ότι οι έλεγχοι θα γίνονται πλέον με τα εξής στάδια:
Εισαγγελική παραγγελία ή εντολή ελέγχου
Πιστοποιημένοι ελεγκτές (υπάρχουν ήδη περίπου 100) θα έχουν απευθείας πρόσβαση στα δεδομένα των φορολογικών δηλώσεων και τους τραπεζικούς λογαριασμούς οπότε θα μπορούν να δουν άμεσα υπόλοιπα καταθέσεων αλλά και κινήσεις σε βάθος δεκαετίας.
Αφού γίνουν οι διασταυρώσεις ο ελεγκτής θα στέλνει ειδοποιητήριο έγγραφο στον οικονομικό εισαγγελέα
Ο οικονομικός εισαγγελέας θα διατάζει τη δέσμευση κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του ελεγχόμενου ώστε η αρμόδια ελεγκτική Αρχή να κάνει τους τελικούς ελέγχους.
Τεχνικά οι έλεγχοι αυτοί θα μπορούσαν να ξεκινήσουν ακόμη και αύριο, ενώ η διαφορά με το ισχύον σύστημα είναι το ότι ο ελεγκτής δεν θα χρειάζεται να υποβάλει αίτημα στο ΚΕΠΥΟ και το ΚΕΠΥΟ στην ανάλογη τράπεζα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!