Η UEFA ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι η τιμωρία του Σέρχιο Σάντσεθ για την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με την Μπριζ, είναι μια αγωνιστική. Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός αμυντικός θα απουσιάσει μόνο από τη ρεβάνς με την Μπριζ στο Βέλγιο, όπως ήταν αναμενόμενο. Στο μεταξύ, o Παναθηναϊκός πήρε το «πράσινο φώς» από την UEFA για να χρησιμοποιήσει σαν έδρα του το «Απόστολος Νικολαϊδης» και στα πλέι οφ του Champions League, αν καταφέρει να περάσει το «εμπόδιο» της Κλαμπ Μπριζ.
Η UEFA ενημέρωσε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι η τιμωρία του Σέρχιο Σάντσεθ για την απευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με την Μπριζ, είναι μια αγωνιστική.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός αμυντικός θα απουσιάσει μόνο από τη ρεβάνς με την Μπριζ στο Βέλγιο, όπως ήταν αναμενόμενο.
Ωστόσο, η ενημέρωση που έγινε στους Πράσινους από την UEFA, αναφέρει ότι στις 6 Αυγούστου θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή για να αποφασίσει αν υπάρχει λόγος η ποινή του παίκτη να αυξηθεί. Η UEFA επιθεώρησε τη Λεωφόρο
Στο μεταξύ, o Παναθηναϊκός πήρε το «πράσινο φώς» από την UEFA για να χρησιμοποιήσει σαν έδρα του το «Απόστολος Νικολαϊδης» και στα πλέι οφ του Champions League, αν καταφέρει να περάσει το «εμπόδιο» της Κλαμπ Μπριζ.
Σε περίπτωση, όμως, που οι «πράσινοι» εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, θα πρέπει να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις της UEFA και να κάνουν αρκετά έργα στη «Λεωφόρο», αν θέλουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει και η λύση του ΟΑΚΑ.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε και αυτά είναι τα ζευγάρια των play in και των play off. Πότε παίζουν Παναθηναϊκός - Μονακό και πότε μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός - Όλο το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες.
Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 97-62 την… λειψή Εφές Αναντολού για την 38η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague - Στα play in ως 7οι οι «πράσινοι».