ΠΑΣΟΚ: Φλυαρία και εκλογολογία, θα κυβερνήσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ;
Για ακατάσχετη φλυρία και εκλογολογία κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το μπαράζ συνεντεύξεων κυβερνητικών στελεχών. «Εκτός από την αριστερή πλατφόρμα υπάρχει και ο λαός. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για νέες παρατάσεις, πόσο μάλλον για εσωτερικές τάσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει;» αναρωτιέται.
Για ακατάσχετη φλυρία και εκλογολογία κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το μπαράζ συνεντεύξεων κυβερνητικών στελεχών και ενώ δεν έχουν ξκεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, γιατί -όπως αναφέρει το κόμμα- «συνεχίζουν το κρυφτούλι με την τρόικα στα ξενοδοχεία».
«Μετά θα χάσουμε πάλι τις προθεσμίες (20/8 το ομόλογο της ΕΚΤ) και θα τρέχουμε με κατεπείγοντα νομοσχέδια. Και νέα προαπαιτούμενα που θα πληρώσουν οι πολίτες.
» Είναι ώρα να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση, ότι εκτός από την αριστερή πλατφόρμα υπάρχει και ο λαός. Και ότι έχουν καθοριστική ευθύνη απέναντι του. Αρκετά προβλήματα δημιούργησαν επί έξι μήνες. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για νέες παρατάσεις, πόσο μάλλον για εσωτερικές τάσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει;» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γάζα: Η κυβέρνηση των ΗΠΑ «καταδικάζει» τον Global Sumud Flotilla
- ΟΗΕ: Η Ελλάδα στηρίζει τη Συνθήκη για τη Μη Διάδοση των Πυρηνικών Οπλων
- Αταμάν: «Ήταν 10 αστυνομικοί μπροστά από τα αποδυτήριά μας»
- Γερμανία: Ο Μερτς απαντά στις απειλές Τραμπ τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας και για τις δυο πλευρές
- 72 δόσεις: Πώς ρυθμίζονται τα χρέη σε ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ
- Ανησυχία για τα αποθέματα καυσίμων στην Ευρώπη
