ΠΑΣΟΚ: Φλυαρία και εκλογολογία, θα κυβερνήσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ;
Για ακατάσχετη φλυρία και εκλογολογία κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το μπαράζ συνεντεύξεων κυβερνητικών στελεχών. «Εκτός από την αριστερή πλατφόρμα υπάρχει και ο λαός. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για νέες παρατάσεις, πόσο μάλλον για εσωτερικές τάσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει;» αναρωτιέται.
Για ακατάσχετη φλυρία και εκλογολογία κατηγορεί την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το μπαράζ συνεντεύξεων κυβερνητικών στελεχών και ενώ δεν έχουν ξκεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, γιατί -όπως αναφέρει το κόμμα- «συνεχίζουν το κρυφτούλι με την τρόικα στα ξενοδοχεία».
«Μετά θα χάσουμε πάλι τις προθεσμίες (20/8 το ομόλογο της ΕΚΤ) και θα τρέχουμε με κατεπείγοντα νομοσχέδια. Και νέα προαπαιτούμενα που θα πληρώσουν οι πολίτες.
» Είναι ώρα να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση, ότι εκτός από την αριστερή πλατφόρμα υπάρχει και ο λαός. Και ότι έχουν καθοριστική ευθύνη απέναντι του. Αρκετά προβλήματα δημιούργησαν επί έξι μήνες. Δεν υπάρχει πολυτέλεια για νέες παρατάσεις, πόσο μάλλον για εσωτερικές τάσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνήσει;» καταλήγει.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων